(VIDEO) Oazu Nantoi, după ce a spus că dansatoarele de la „Joc” s-ar prostitua: „Am să dau explicații în maniera mea”

Adrian Sirbu

Deputatul PAS Oazu Nantoi nu pare să regrete declarația controversată făcută de la tribuna Parlamentului, potrivit căreia dansatoarele Ansamblului „Joc” vor fi prostituate în bordeluri pentru ostașii ruși. El spune că la următoarea ședință a Parlamentului va ieși la tribuna centrală și va veni cu explicații la cele afirmate săptămâna trecută.

„Declarația îmi aparține. Este un document integral și să rupem din context trei rânduri. Doamna Adela Răileanu, se pare s-a indignat cel mai mult, care nu a votat Declarația în condamnarea politicilor Federației Ruse de genocid în raport cu copiii din Ucraina. Nu a fost în Bucea, nu a votat Declarația de condamnare a agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei. Probabil o să ies la tribună, la următoarea ședință, și am să dau explicații în maniera mea”, a subliniat Oazu Nantoi, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la un post de televiziune privat.

Nantoi spune că a, de fapt, mesajul său de bază a fost denaturat.

„În opinia mea cei care sunt experți în manipulea opinei publice de la Moscova au dat indicația de a sustrage atenția opiniei publice de la esență, de la mesajul de bază a declarației, că trebuie să fim uniți pentru a reposta acestor amenințări a lumii ruse care vine peste noi”, a precizat Nantoi.

Amintim că vineri, 14 iunie, în şedinţa Parlamentului, deputatul PAS, Oazu Nantoi a făcut o declaraţie scandaloasă referitor la femeile din ţara noastră. Indignat de faptul că patru dansatori ai Baletului Naţional „JOC” au dansat alături de Ilan Şor, la un eveniment din Federaţia Rusă. Mai exact, acesta a spus că: „Dacă vine „ruskii mir” în Moldova, frumoasele moldovence vor avea o perspectivă strălucitoare – pentru ruble, vor deservi în bordeluri soldaţii eliberatori ruşi!”