(VIDEO) PAS a fost prima formațiune chemată la discuțiile despre CMC. Ion Ceban: Le-am propus realizarea a 60% din oferta lor electorală, dar „am fost trimis la plimbat”

Ala Găină

Primarul Capitalei, Ion Ceban, susține că reprezentanții PAS dau dovadă de un comportament neclar și inadecvat, atunci când evocă faptul că nu au fost chemați la discuțiile despre activitatea CMC. „Ei au fost primii cărora le-am făcut invitații”, a precizat edilul Capitalei.

„Am văzut în spațiul public că PAS s-a plâns că nu le-am făcut invitații la discuții privind activitățile legate de CMC. Nu este adevărat. Primul partid căruia m-am adresat pentru a discuta despre activitățile legate de Consiliul municipal Chișinău a fost PAS. Am propus și mi-am asumat ca 60% din oferta electorală a PAS să o realizez împreună cu ei. Aceștia prin comportamentul lor au dat de înțeles că nu susțin această propunere. Acum s-au mai liniștit, le-au venit rezultatele pe sondaje, însă ați văzut ce comportament neadecvat au avut în toată această perioadă”, a declarat Ion Ceban în cadrul unei emisiuni de la Unimedia.

Edilul s-a referit că este gata să poarte discuții constructive cu toate părțile din CMC despre soluționarea problemelor Capitalei.

„Cu Igor Dodon am discutat în exclusivitate lucruri legate de municipalitate. Nu am vorbit alte lucruri în această privință. Avem de administrat un municipiu cu peste 1 milion de cetățeni, inclusiv cu cei care vin zilnic în oraș. Nu am voie să avem mofturi. Trebuie să muncim pentru Capitală. Tuturor consilierilor le-am făcut această invitație”, a mai adăugat Ion Ceban.