(VIDEO) Președinta Maia Sandu și-a exercitat dreptul la vot: „E bine să avem un primar care să muncească cinstit”

Ala Găină

Președinta Maia Sandu și-a exprimat votul. Șefa statului a votat în municipiul Chișinău pentru oameni de încredere. E bine să avem un primar care să muncească cinstit, responsabil, dedicat, pentru binele chișinăuienilor și care va pune umărul la realizarea proiectul de integrare europeană, a declarat Maia Sandu.

Șefa statului și-a reiterat îndemnul către chișinăuieni și, în general, către cetățenii moldoveni din toată republica să iasă la vot, pentru că așa se manifestă „puterea poporului”.

„În primul rând eu am votat așa cum am făcut-o de fiecare dată și voi vota mereu pentru că democrația se ține pe votul nostru și vreau să-i îndemn cu această ocazie pe toți cetățenii Republicii Moldova să meargă la vot, pentru că votul înseamnă puterea poporului. Noi cu toții vrem să trăim într-o țară și în localități care sunt guvernate de puterea poporului. Eu am votat pentru oameni în care am încredere că vor munci cinstit, responsabil, dedicat pentru binele chișinăuienilor și evident am votat pentru oameni care vor pune umărul pentru ca noi cu toții să realizăm proiecte de integrare europeană a Republicii Moldova, pentru că integrarea europeană înseamnă pace, integrarea europeană înseamnă respect pentru fiecare cetățean al țării noastre și înseamnă bunăstare”, a declarat Maia Sandu.

Această campanie este una cinstită a spus șefa statului. În contextul excluderii candidaților Partidului „Șansa” afiliați politicanului condamnat Ilan Șor, Maia Sandu a spus că cei ce au folosit bani pentru coruperea alegătorului nu-și au locul într-o lume civilizată.