(VIDEO) Renato Usatîi a votat împreună cu echipa și mama sa: „Am votat pentru faptul ca oamenii odată și odată să știe că în casa noastră este un gospodar”

Ala Găină

Candidatul la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi, alături de mama sa și împreună cu echipa, au votat la alegerile prezidențiale.

La ieșirea din secția de votare Renato Usatîi a  declarat că și-a dat votul pentru ca tot ce a fost în ultimii peste 30 de ani să nu se mai repete și cetățenii să voteze așa încât peste 4 ani să nu mai vrea schimbare.

„Am votat pentru ca la următoarele alegeri lumea să vrea deja stabilitate, nu schimbare în bine! De peste 30 de ani oamenii votează doar ca să schimbe ceva, pentru că întotdeauna lucrurile merg prost. Am votat pentru faptul ca oamenii odată și odată să știe că în casa noastră este un gospodar, care nu doar răspunde de tot, dar și face totul pentru oameni”, a declarat Renato Usatîi.

El a îndemnat toți cetățenii care se află în Republica Moldova și peste hotare să iasă la vot, pentru ca să nu ne fie furată țara:

„Fac apel către toți cei din țară și din diaspora să iasă la vot. Fiecare vot contează, nu doar pentru un candidat anume, ci pentru viitorul Republicii Moldova!”.

Întrebat de jurnaliști, câte buletine a luat în secția de vot, el a răspuns că a luat un singur buletin, aceasta fiind poziția sa personală, însă mama sa a luat două buletine:

„Este poziția mea personală. Mama a luat două buletine de vot. Eu am făcut apel către cetățeni să facă așa cum știu ei! Consider că nu are dreptul nimeni să-și asume decizia sutelor de mii sau a milioanelor de cetățeni”.

De asemenea, în răspunsurile pentru jurnaliști Renato Usatîi a mai declarat că pledează pentru o politică externă echilibrată, iar președintele țării să lucreze doar în interesul statului Republica Moldova și al cetățenilor țării noastre.