(VIDEO) Replici acide între Ion Ceban și Lilian Carp. Ceban: „Construiți 200 de toalete în instituțiile de învățământ unde blocurile sanitare sunt afară și apoi veniți și promiteți”

Ala Găină

Primarul degrevat al municipiului Chișinău, Ion Ceban a venit astăzi cu o replică celor „care se plimbă prin curțile din Chișinău și se dau mari, tari și deștepți în toate domeniile”, făcând trimitere la candidatul PAS, Lilian Carp. Într-un live pe Facebook, el a vorbit despre investițiile în sectorul Ciocana, care se ridică la milioane de lei. „Acestea depășesc sumele acordate de guvernare pentru realizarea proiectelor de infrastructură în anumite localități”, spune Ion Ceban.

„Acesta este un amfiteatru care urmează să fie finalizat. Acesta este drumul care duce la trei instituții de învățământ. Aici vedem un teren sportiv, dincolo Liceul „Gaudeamus” – termoizolat energetic. 40% din curțile de bloc din sectorul Ciocana le-am reabilitat. Tot aici am reabilitate bd. Mircea cel Bătrân, str. Sadoveanu, scuarurile, parcurile, se lucrează la str. Nicolae Milescu Spătaru. Celor care se dau mari și tari, repet, de două ori mai mult am investit în suburbii decât voi, în toate „satele europene”, care repară iluminatul, iar drumul este spart, se face un teren de joacă, iar tot satul este plin de balegă. Faceți ceva, construiți 200 de toalete în instituțiile de învățământ unde blocurile sanitare sunt afară și apoi veniți și faceți ceva”, a declarat Ion Ceban.

Reamintim că între Lilian Carp (PAS) și Ion Ceban (MAN) s-a iscat un schimb de replici. Anterior, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția la funcția de primar al Chișinăului, Lilian Carp, a venit cu o replică pentru primarul Capitalei, Ion Ceban, după ce acesta a ironizat pe seama planului său de acțiune pentru modernizarea blocurilor de locuit și a curților aferente din oraș.

„Ieri am fost vizat într-o conferință de presă de către primarul Păcală și am considerat că trebuie să-i dau o replică acestui păcălici, referitor la curțile de bloc, unde omul spune că foarte multe curți a amenajat, a construit peste o sută de terenuri de joacă. Noi suntem în centrul Capitalei, într-o curte. Dacă ați observat, în toate aceste zile, practic noi am fost în curți din centrul Chișinăului, nu alte sectoare mai îndepărtate – acolo situația e și mai complicată. Și am văzut lauda lui Păcală despre faptul că a construit mai multe terenuri de joacă. Ăsta-i probabil unul dintre cele 100 pe care omul spune că le-a construit în Chișinău”, a spus Carp, arătând spre un tobogan vechi.