(VIDEO) Ruslan Codreanu promite să reabiliteze parcul de pe strada Florilor, care conectează sectorul Râșcani și Poșta Veche

Ala Găină

Ruslan Codreanu, candidatul blocului electoral cu același nume, își propune să reabiliteze parcul de pe strada Florilor din Chișinău, care conectează sectorul Râșcani și Poșta Veche. Acest spațiu ar putea deveni o oază de liniște și o infrastructură pentru transportul alternativ, dar pentru asta, avem nevoie de o viziune, spune Codreanu. 

Împreună cu echipa Blocul Electoral Ruslan Codreanu / Puterea Oamenilor, propunem transformarea acestui parc într-un loc sigur și plăcut pentru toți locuitorii orașului nostru. Iată câteva idei:

1. Amenajarea de piste pentru bicicliști și trotinete, pentru a promova mijloacele de transport ecologice.
2. Instalarea unui iluminat adecvat, astfel încât oamenii să se simtă în siguranță și să poată folosi parcul și seara.
3. O campanie de curățenie și renovare pentru a scăpa de gunoi și de seringi și pentru a oferi un mediu curat și sănătos”, a declarat Ruslan Codreanu.

Potrivit candidatului, nu există sector care să nu aibă locuri periculoase pentru noi, fie clădiri lăsate, parcuri neamenajate. “Ele toate reprezintă pericol pentru siguranța noastră”, conchide Ruslan Codreanu.

 

 

Nu putem să ignorăm locurile periculoase și neglijate din orașul nostru, iar unul dintre aceste locuri este parcul de pe strada Florilor, care conectează sectorul Râșcani și Poșta Veche. Acest spațiu ar putea deveni o oază de liniște și o infrastructură pentru transportul alternativ, dar pentru asta, avem nevoie de o viziune.

Împreună cu echipa Blocul Electoral Ruslan Codreanu / Puterea Oamenilor, propunem transformarea acestui parc într-un loc sigur și plăcut pentru toți locuitorii orașului nostru. Iată câteva idei:

1️⃣ Amenajarea de piste pentru bicicliști și trotinete, pentru a promova mijloacele de transport ecologice.
2️⃣ Instalarea unui iluminat adecvat, astfel încât oamenii să se simtă în siguranță și să poată folosi parcul și seara.
3️⃣ O campanie de curățenie și renovare pentru a scăpa de gunoi și de seringi și pentru a oferi un mediu curat și sănătos.

Această zonă are potențialul de a deveni un spațiu minunat pentru comunitate, dar pentru asta, avem nevoie de susținerea voastră! Haideți să ne implicăm și să facem din Chișinău un oraș mai bun pentru toți. Nu există sector care să nu aibă locuri periculoase pentru noi, fie clădiri lăsate, parcuri neamenajate. Ele toate reprezintă pericol pentru siguranța noastră.

Împreună putem face Chișinăul un oraș mai sigur și mai atractiv! Construim un Chișinău pentru oameni.

Publicată de Ruslan Codreanu pe Duminică, 22 octombrie 2023