(VIDEO) Ruslan Codreanu: „Vă îndemn să nu fiți indiferenţi faţă de viitorul oraşului în care locuiți”

Ala Găină

Ruslan Codreanu, candidatul Blocului Electoral Ruslan Codreanu la funcția de Primar al municipiului Chișinău a organizat o conferinţă de presă în care îndeamnă cetăţenii pe 5 noiembrie să iasă la vot.

Candidatul spune că își propune să construiască un oraș pentru oameni. Concurentul electoral a menționat, în cadrul unei conferințe de presă, că are în spate o echipă cu care va aduce Chișinăul la viață. Mai mult, acesta spune că prioritari sunt oamenii și dorințele lor.

„Cu cât mai puţini vom ieşi la vot, cu atât mai rău va arăta mnunicipoul Chişinău şi de fiecare dintr enoi depinde cum va arăta oraşul Chișinău. Noi ne dorim un oraş mai educat, mai sănătos, cu oameni mai înstăriţi. Noi, îmrpeun că echipa Blocului Electoral Ruslan Codreanu ne propunem în următorii 4 ani, împtrună cu dvs şi pentru dvs să construim un Chișinău pentru că puterea Chișinăului sunt oamenii.”

În alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023, pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău au fost înregistrați 28 de candidați din partea partidelor politice și a unui bloc electoral.