(VIDEO) Scântei la CMC! Corneliu Pîntea o acuză pe consiliera PAS, Zinaida Popa, că a fost numită șefă la Moldexpo pe criterii politice: „Am văzut filtrele PAS”

Ala Găină

Ședința Consiliului Municipal Chișinău de astăzi s-a lăsat, din nou, cu scântei. Consilierul municipal Corneliu Pîntea a acuzat-o pe consiliera PAS, Zinaida Popa că ar fi fost numită director la Moldexpo pe criterii politice. „Prestația Dvs. de la ultimele două ședințe nu a fost lăsată neobservată de conducerea PAS”, spune Pîntea, în timp ce Zinaida Popa i-a reproșat că este invidios. 

”O felicităm pe colega noastră, Zinaida Popa, care recent a fost numită director la Moldexpo. Prestația Dvs. de la ultimele două ședințe nu a fost lăsată neobservată de conducerea PAS. Sper că ați obținut ceea ce ați dorit. În continuare sper să avem ședințe calme, strict la ordinea de zi. Încă o dată am văzut filtrele PAS, prin care se numesc oamenii în funcții. Fiecare face cum poate, cel mai trist în această situație e că acei oameni pe care i-ați adus în sală la ultimele două ședințe au crezut în intențiile Dvs. sincere. Dar Dvs. ați avut o altă miză. Miza a fost cei 40 de arginți de la Moldexpo. Știm că aveți capacitatea de a vă transforma peste noapte din psiholog în urbanism, în specialist în ape etc.”, a spus Corneliu Pîntea.

Replica liderei PAS din CMC, Zinaida Popa, nu s-a lăsat așteptată.

„Înțeleg că sunteți invidios. Când vorbim de inteligență, ea se manifestă atât în limbaj, cât și în comportament. Domnul Pîntea a dat dovadă de bădărănism. În ședințele trecute a stins la toți microfoanele. Și astăzi îndeplinește dorințele țarului lui, Ion Ceban”, a declarat Zinaida Popa.

La data de 13 februarie, președinta fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în Consiliul municipal Chișinău (CMC), Zinaida Popa, a fost numită în funcția de directoare interimară a S.A. Centrul Internațional de Expoziții (CIE) „Moldexpo”.