(VIDEO) Soluția candidatei CUB din Durlești, Eleonora Șaran pentru problema ambuteiajelor – construcția a două drumuri de ocolire noi

Adrian Sirbu

Candidata CUB în orașul Durlești, Eleonora Șaran spune că a identificat soluția pentru problema ambuteiajelor infernale din Durlești. Potrivit ei, cel mai mare trafic îl generează automobilele care folosesc orașul ca și conexiune între Telecentru și Buiucani.

În acest sens, Eleonora Șaran își propune să construiască două drumuri de ocolire noi, care vor rezolva această problemă.

Astăzi, orașul Durlești, la fel ca și capitala, dar și alte suburbii ale capitalei, se confruntă cu problema traficului intens. Acest lucru se întâmplă din cauza automobilelor care se deplasează dintr-un sector al capitalei în altul trecând prin orașul Durlești. Cel mai mare trafic îl generează automobilele care merg de la Telecentru spre Buiucani și invers, străzile din Durlești fiind utilizate ca și conexiune. Soluția pentru această problemă a fost deja identificată. Două drumuri de ocolire noi, moderne la periferiile orașului Durlești, care vor face ca problema traficului și ambuteiajelor practic să dispară. Bazele acestor drumuri au fost deja puse, iar proiectele sunt deja în desfășurare”, a declarat Eleonora Șaran într-un clip video.

Potrivit candidatei, în decurs de maxim doi ani, drumurile vor fi date în exploatare, iar una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă durleștenii nu va mai exista.

Nimic nu ne poate împiedica să transformăm orașul nostru drag într-un oraș modern, cu un înalt nivel de trai. Dezvoltarea va continua”, a conchis Eleonora Șaran.

 

 

🚦🚘𝗙𝗹𝘂𝗶𝗱𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗲𝗿 din orașul Durlești – Una dintre prioritățile noastre, la care deja am început să lucrăm!✅

Publicată de Eleonora Șaran – Pentru că îmi pasă pe Luni, 30 octombrie 2023