(VIDEO) Tudor Ulianovschi și-a exprimat opțiunea de vot: „Am votat pentru o Moldovă a normalității, unității și prosperității”

Ala Găină

Candidatul independent pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, a votat astăzi pentru o Moldovă a normalității, unității și prosperității. Totodată, el i-a îndemnat pe alegători să iasă în număr mare la urne și să voteze pentru viitorul Republicii Moldova, nu pentru trecut. Diplomatul s-a prezentat la secția de votare, din incinta Centrului de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga” din Chișinău, pentru a-și exprima opțiunea de vot. El a fost însoțit de soția sa, Corina Cojocaru, și de fiica lor mai mare.

După ce și-a exercitat dreptul de vot, Tudor Ulianovschi a făcut declarații de presă, subliniind importanța acestor alegeri pentru viitorul țării. De asemenea, el a îndemnat cetățenii să participe activ la scrutin, menționând că fiecare vot contează și poate influența semnificativ direcția pe care o va urma Republica Moldova, în următorii ani.

„Am votat pentru viitorul Republicii Moldova, pentru un viitor prosper, unde există normalitate, înțelegere, unitate și dorință de a ne dezvolta împreună. Îndemn pe toată lumea să iasă la vot. Participarea voastră la acest scrutin electoral este foarte importantă pentru viitorul nostru. Votați viitorul, nu trecutul. Am votat pentru copiii noștri, ca să aibă toate condițiile la școală, universitate,  clinici și spitale. În ceea ce privește parcursul european al Moldovei, acesta trebuie să fie în interesul țării noastre. Tot astăzi, împreună cu familia mea, am pus prima piatră de temelie pentru ca drepturile omului să fie respectate”, a declarat Tudor Ulianovschi.

Fostul ministru de Externe și-a exprimat speranța că procesul electoral va continua fără abateri de la legislație, subliniind că este esențial ca voturile cetățenilor să fie respectate și numărate corect.

„Contez foarte mult că aceste alegeri se vor desfășura fără abateri, fără fraude. În calitate de jurist, doresc ca în Moldova să domine legea și dreptatea, iar scrutinul să fie evaluat pozitiv de către toți care monitorizează aceste alegeri atât în țară, cât și peste hotare!”, a adăugat candidatul independent pentru alegerile prezidențiale, Tudor Ulianovschi.