f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

ll

(VIDEO) Un activist PAS RECUNOAȘTE: „Deputatul PAS, Vladimir Bolea, i-a fabricat dosarul lui Vasile Costiuc

14-01-2022 18:33

Unul dintre activiștii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Seinic, ce adună zilnic mii de comentarii, vizualizări și aprecieri la materialele ce le postează pe Facebook, a declarat, în cadrul unui filmuleț postat pe 12 ianuarie, că deputatul și președintele Comisiei Agricultură și Industrie Alimentară, Vladimir Bolea ar fi cel care a comandat dosarul cu implicarea în schemele frauduloase cu terenurile de la Durlești, liderului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc.

Potrivit activistului, Vladimir Bolea s-ar fi apucat foarte strâns de dosarul intentat pe Costiuc și urmează într-o perioadă foarte scurtă să-l ducă până la capăt, relatează sinteza.org.

„Nu știu de unde al vostru Costiuc găsește pe iepurașii ăștia tineri cu diferite probleme și-i aduce în așa localuri ca și cum în fața Parlamentului și începe a critica. Nu degeaba el critică acolo anume pe cine, pe un deputat de la partidul PAS, fiindcă acest deputat Bolea de la PAS, cinstit și curajos, l-a călcat pe coadă sau mai bine spus l-a apucat de nucușoare(…) El (n.r. Vasile Costiuc) aduce pe băiatul ăsta cu tractorul, îl aduce în fața Parlamentului și-l critică pe Bolea. De ce? Fiindcă Bolea s-a apucat foarte strâns de acest dosar (dosarul terenurilor de la Durlești) și cred că o să-l ducă până la capăt foarte repede, pe curând(…)Și de ce vreau să spun că Costiuc aicea este implicat fiindcă într-adevăr Costiuc a fost implicat în diferite loturi, în dosarul dat. De unde Costiuc fără cărticică de muncă, fără lucru, el a avut trei loturi de pământ în Durlești care ele după asta au fost vândute. Nu știu ce business el a făcut, dar într-adevăr el a fost implicat în aceste loturi și el de fiecare dată știa și făcea critică știind că pe dânsul repede, repede o să-l calce pe coadă și ca să aibă o dovadă să zică că ”iaca eu am criticat pe PAS și din cauza asta ei mo arestat””, a relatat Sergiu Seinic.

În cadrul aceluiași filmuleț, activistul Seinic a ținut să atragă atenția asupra faptului că Vasile Costiuc l-ar fi criticat pe deputatul PAS și cel care este președintele Comisiei parlamentare pentru Agricultură și Industrie Alimentară, Vladimir Bolea, pe 10 ianuarie, anul curent, în intervenția live din fața Parlamentului pentru faptul că nu întreprinde nimic acțiuni în folosul agricultorilor, care la rândul său sunt nevoiți să plătească taxe mari la importul tehnicii agricole.

Sursa foto: sinteza.org