(VIDEO) Un nou proiect anunțat de Partidul ”Renaștere” și Vasile Bolea: ”3500 de curți vor fi renovate timp de 3 ani”

Adrian Sirbu

Partidul ”Renaștere” și candidatul pentru funcția de primar Vasile Bolea, au anunțat despre un nou proiect pentru municipiul Chișinău.

Proiectul prevede amenajarea și transformarea a 3500 de curți din municipiu. Inițiativa vine în sprijinul societății și vizează crearea unor spații de joacă sigure pentru copii, zone de relaxare pentru întâlnirile dintre locatari și instalarea unor bănci noi, moderne.

De asemenea, se va pune accentul pe introducerea zonele verzi, astfel încât să se creeze un echilibru între zonă urbană și cea naturală.

„Prin acest proiect dorim să oferim chișinăuienilor o calitate mai bună a vieții și să încurajăm comunitatea să se implice activ în modelarea și păstrarea spațiilor comune. Fiecare colț de stradă are propria sa istorie și merită să fie pus în valoare”, menționează reprezentanții partidului în spotul de lansare.

Totodată, formațiunea anunță că acest proiect nu este doar o investiție în infrastructura capitalei, ci și o investiție în chișinăuieni. Aceștia își doresc ca prin această inițiativă, locuitorii să își redescopere orașul și să contribuie la scrierea unui nou capitol în istoria municipiului Chișinău.

Anterior, Bolea a promis bătrânilor pâine cu 1 leu și brutării în fiecare curte, iar serviciile de apă și canalizare vor fi gratuite pentru persoanele în etate.

Reprezentanții formațiunii nu au explicat de unde vor găsi finanțare pentru aceste proiecte și nici termenul de executare a acestora.

 

 

Acolo unde fiecare colț și fiecare stradă își spun propria poveste, se pregătește o transformare uimitoare…

3500 de curți vor fi amenajate și transformate. Spații de joacă sigure, zone de relaxare și bănci noi – toate acestea vor deveni o realitate.

Împreună vom scrie un nou capitol în istoria municipiului Chișinău!

Publicată de Vasile Bolea pe Marţi, 31 octombrie 2023