(VIDEO) Va avea PAS candidat la prezidențiale? Răspunsul lui Igor Grosu

Adrian Sirbu

„Evident noi o să avem candidat la prezidențiale. Noi o să susținem un candidat, pe care noi îl considerăm că merită să continue procesul de integrare europeană și noi o să anunțăm lucrul acesta”. O spune președintele PAS, Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni la TV8. 

„- Deci dvs o să o susțineți pe Maia Sandu? – Mie mi se pare un lucru firesc pentru toată lumea, pentru prieteni și neprieteni. Toate o să fie anunțate la timpul potrivit, mai aproape de campanie vom face toate anunțurile necesare. – Se vorbește de domnul Spînu că ar putea fi șeful staffului electoral. – Cine e șeful staffului, o să anunțăm mai târziu”, a mai spus președintele PAS.

Cu o reacție la acest răspuns al președintelui PAS, a venit și activistul politic, Vlad Bilețchi.

PAS = MAIA; MAIA = PAS

Polit-tehnologii încearcă din răsputeri să dezlipească și să o separe pe Maia de PAS, pentru ca să poată manipula % de simpatie și să poată scădea anti-raitingul enorm care vine dinspre PAS.

Nu vă lăsați manipulați și prostiți. 

PAS este exclusiv creat de MAIA, de ea și nimeni altcineva. Filtrele ei de „integritate și meritocrație”. Transferul ei personal de imagine „echipa Maiei Sandu”. 

Voi nici nu i-ați știut cine sunt și nici acum nu știți cine sunt ei, ați votat pentru că… Maia Sandu.

Dacă îți pui în joc imaginea și cuvântul pentru cineva să primească toată puterea în stat, trebuie să porți și răspunderea politică pentru ceea ce fac ei cu această putere.

Mai ales că nici o decizie importantă nu se ia fără să existe permisiune discuție în turnul de fildeș al Maiei Sandu.

Cu surâs clar pe față, jurnalista de la televiziunea pro-guvernentală TV8 îl întreabă pe liderul PAS dacă formațiunea sa va avea candidat la alegerile prezidențiale”, a scris Bilețchi pe Telegram.