(VIDEO) Vadim Brînzaniuc, PSDE: „Construcția unei arene de fotbal, conform standardelor FIFA, nu este un moft, ci o necesitate”

Adrian Sirbu

Candidatul PSDE pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, Vadim Brînzaniuc, promite să construiască o arenă de fotbal la standarde internaționale. Potrivit lui, este anormal și impropriu ca un oraș de talia Chișinăului să nu aibă un stadion de fotbal profesionist, care să poată găzdui meciuri importante.

„Este absurd și rușinos ca, atunci când se produc asemenea evenimente sportive grandioase, să fim nevoiți să mergem la Tiraspol, din cauză că în capitala noastră nu există un stadion pe măsură. Construcția unei arene de fotbal, conform standardelor FIFA, nu este un moft, ci o necesitate, o chestie de demnitate și identitate. De aceea, voi avea grijă ca în locul unde stă astăzi „monumentul impotenței noastre”, instalat de comuniști în 2006, în cel mult patru ani, să avem un stadion mare și modern, cu care să ne mândrim și unde să putem trăi acele emoții deosebite pe care doar fotbalul le poate transmite”, a scris Vadim Brînzaniuc pe facebook.