(VIDEO) Vasile Bolea, candidatul Partidului „Renaștere”: Este nevoie de un plan clar de dezvoltare urbană pentru Chișinău

Ala Găină

Vasile Bolea, candidatul Partidului „Renaștere” la funcția de primar general al mun. Chișinăului, și-a prezentat viziunea privind soluționarea problemelor din domeniul construcțiilor și infrastructurii.

În cadrul unui discurs susținut în fața unei clădiri în construcție, Bolea a evidențiat birocrația și lipsa unui plan general de dezvoltare urbană ca fiind principalele piedici în progresul urbanistic al Chișinăului.

„Am subliniat necesitatea unui plan clar de dezvoltare urbană pentru Chișinău. Cu măsuri precum revizuirea reglementărilor și investirea în infrastructură durabilă, ne angajăm să aducem inovație și viziune în sector. Credem ferm că, cu sprijinul comunității, putem construi un Chișinău mai prosper și viabil pentru viitor”, a subliniat Bolea.

Printre măsuri se mai numără un program extins de reconstrucție și reparații a infrastructurii municipale, revizuirea reglementărilor legate de construcții și investiții în proiecte de infrastructură durabilă.