(VIDEO) Vasile Bolea și partidul „Renaștere” promit bătrânilor servicii gratuite de apă și canalizare

Adrian Sirbu

Vasile Bolea, împreună cu reprezentanții partidului „Renaștere”, au prezentat un proiect destinat îmbunătățirii vieții bătrânilor din municipiul Chișinău. Propunerea vizează oferirea serviciilor de apă și canalizare în mod gratuit pentru toate persoanele în vârstă din capitală.

„Este momentul să răsplătim și să arătăm respect față de cei care au avut grijă de noi de-a lungul anilor. Această inițiativă este o mărturie a recunoștinței noastre față de contribuția pe care generația mai în vârstă a avut-o în construirea societății în care trăim astăzi”, au menționat reprezentanții formațiunii.

Reprezentanții partidului „Renaștere” au menționat că, pe lângă această inițiativă, se lucrează la alte proiecte care vizează îmbunătățirea condițiilor de viață pentru persoanele în vârstă.

„Dorim să construim un viitor mai luminos, în care fiecare cetățean se simte valorizat și apreciat,” au menționat aceștia.

Anterior, reprezentanții Partidului „Renaștere” au promis pâine cu 1 leu pentru toți bătrânii și brutării în fiecare curte din capitală.