(VIDEO) Victor Chironda, candidatul Platformei DA, s-a lansat în campanie: „Vom vota pentru Moldova Europeană”

Ala Găină

Candidatul Platformei DA la alegerile din Chișinău, Victor Chironda, își propune să scoată corupția din Primărie și să administreze eficient banii publici. În cadrul evenimentului de lansare în campanie, acesta a spus că pe agenda sa se mai regăsește crearea unui oraș cu un viitor european, sigur pentru copii, părinți, educatori, medici și bunici.

„Europa înseamnă valori stabile, progres, civilizație, democrație, libertate și răsplată pentru valoare. În noiembrie vom vota cu toată țara pentru Moldova Europeană, care trebuie construită ca o casă cu copii în siguranță. Mă adresez în special femeilor și mamelor din Moldova, care înțeleg mai bine ca oricine ce înseamnă o casă cu mulți copii fericiți, sănătoși, educați, care să se joace și să trăiască în siguranță. O casă unde avem grijă și de părinții lor, de educatorii, de medicii, de bunicii lor.”, susține Victor Chironda.

Conform tragerilor la sorți, Victor Chironda de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr urmează să fie cu numărul 12 în buletinul de vot.