De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! 65 de elevi de la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” s-au intoxicat în masă. 20 de copii internați, inclusiv unul la reanimare

Toxiinfecție alimentară în grup la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din municipiul Chișinău. 65 de elevi din clasele a X-XII-a și un angajat al in…

Actualizat acum 12 ore

(VIDEO) Victoria Furtună a depus la CEC 25 de mii de semnături, colectate în 24 de raioane: „Orice refuz neîntemeiat al CEC-ului va fi o nouă demonstrație a uzurpării puterii în stat”

Ala Găină

Candidata independentă la prezidențiale, Victoria Furtună, a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală 25 de mii de semnături, colectate în 24 de raioane. Potrivit fostului procuror anticorupție, „orice refuz neîntemeiat al CEC-ului va fi o nouă demonstrație a uzurpării puterii în stat și o abatere ireversibilă de la normele democratice promovate de toți partenerii de dezvoltare”. 

„Am depus 25 de mii de semnături, colectate în 24 de raioane, la Comisia Electorală Centrală. Astfel, se încheie perioada de pregătire cu nopți nedormite, în care, împreună cu echipa, am colectat și verificat de câteva ori fiecare semnătură. Pentru mine, aceste liste nu sunt doar semnături pe o coală de hârtie. Sunt zeci de mii de povești, de cele mai multe ori triste, care îmi arată prăpastia creată între guvernare și oameni. Mii de istorii tragice în care oamenii noștri s-au simțit umiliți de stat.

Toate acestea m-au făcut și mai fermă în convingerea că R. Moldova are nevoie de un președinte care să fie președintele oamenilor, nu al unui partid. Cu toată dorința de a scăpa de candidații incomozi, orice refuz neîntemeiat al CEC-ului va fi o nouă demonstrație a uzurpării puterii în stat și o abatere ireversibilă de la normele democratice promovate de toți partenerii de dezvoltare”, a scris Victoria Furtună pe rețelele sociale.