Vlad Bilețchi

VIDEO// Vlad Bilețchi (AUR): Mai mult de jumătate din actuala guvernare trebuie să stea la pușcărie

Redacția Liber TV

„Reținerea lui Vasile Costiuc amintește de perioada lui Plahotniuc când vedeam la televizor cum sunt arestați medici, polițiști pentru fapte mici de corupție, în timp ce marii hoți și infractori stăteau bine-merci în casele lor de lux și ne furau în continuare. Dacă sunteți atât de curajoși, de ce nu veniți la Dodon acasă, sunați la ușă la 6:30 dimineața cu mascații alături. L-ați citat la Procuratură și ați făcut mare tam-tam din acest lucru. Ce vedem acum? Dodon se află în continuare în libertate și continuă să-și facă capital politic pe seama eșecurilor celor de la guvernare”, a declarat președintele AUR Moldova, Vlad Bilețchi.

În context, Vlad Bilețchi a declarat că în urma celor întâmplate, oamenii trag o concluzie tristă: „în Republica Moldova, pentru a nu fi închis, trebuie să furi mult”.

„Dacă vei fura puțin, ai toate șansele să intri la pușcărie. În concluzie, vedem că miliardele nu se întorc, hoții stau departe de pușcărie, iar presa galbenă continuă să lustruiască imaginea guvernării. După Costiuc, cine e următorul?!”, a conchis liderul AUR.