f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Vlad Bilețchi

VIDEO// Vlad Bilețchi (AUR): Mai mult de jumătate din actuala guvernare trebuie să stea la pușcărie

13-01-2022 11:45

„Mai mult de jumătate din actuala guvernare trebuie să facă ani grei de pușcărie pentru toate infracțiunile săvârșite, în special complicitate la furtul miliardului”. Declarația a fost făcută de liderul AUR, Vlad Bilețchi, în cadrul unui live pe facebook. Președintele Alianței pentru Unirea Românilor s-a arătat indignat de faptul că marii hoți și trădători ai neamului – Dodon, Plahotniuc, Șor, Filat se plimbă la libertate în timp ce guvernarea PAS ne oferă circ ieftin în cazul reținerii liderului Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc.

„Reținerea lui Vasile Costiuc amintește de perioada lui Plahotniuc când vedeam la televizor cum sunt arestați medici, polițiști pentru fapte mici de corupție, în timp ce marii hoți și infractori stăteau bine-merci în casele lor de lux și ne furau în continuare. Dacă sunteți atât de curajoși, de ce nu veniți la Dodon acasă, sunați la ușă la 6:30 dimineața cu mascații alături. L-ați citat la Procuratură și ați făcut mare tam-tam din acest lucru. Ce vedem acum? Dodon se află în continuare în libertate și continuă să-și facă capital politic pe seama eșecurilor celor de la guvernare”, a declarat președintele AUR Moldova, Vlad Bilețchi.

În context, Vlad Bilețchi a declarat că în urma celor întâmplate, oamenii trag o concluzie tristă: „în Republica Moldova, pentru a nu fi închis, trebuie să furi mult”.

„Dacă vei fura puțin, ai toate șansele să intri la pușcărie. În concluzie, vedem că miliardele nu se întorc, hoții stau departe de pușcărie, iar presa galbenă continuă să lustruiască imaginea guvernării. După Costiuc, cine e următorul?!”, a conchis liderul AUR.