Vlad Bilețchi

VIDEO// Vlad Bilețchi (AUR): Oligarhii caută prin târg „lideri de dreapta” europeni și unioniști pentru proteste. Se propun salarii de mii de euro

Redacția Liber TV

„Se pregătesc de pe acum lideri, care să scoată masiv lumea în stradă, sub lozinci care sunt pe alocuri justificate, dar care într-un final vor fi deturnate și vor ajunge în buzunarul unor interese meschine. Există multe motive pentru a protesta: au crescut prețurile la toate produsele și serviciile, facturile ne bat la buzunar, însă, în prezent, principalii oameni cu interes de a scoate lumea în stradă sunt hoții și bandiții care stau peste hotare și vor să capitalizeze nemulțumirea oamenilor. Se vrea o situație similară celei din 7 aprilie 2009, când s-a început pașnic, iar apoi lucrurile au luat o întorsătură neașteptată”, a declarat liderul AUR, Vlad Bilețchi.

Potrivit lui Bilețchi, totul ar fi pus la cale de oamenii lui Dodon, Plahotniuc, Platon, Usatîi și Șor pentru „a înlocui actuala guvernare”.

„Ei angajează activiști, formatori de opinie, care să îi determine pe oameni să iasă la proteste, însă nu pentru binele cetățenilor, ci pentru interesele meschine ale oligarhilor. Sper ca Serviciul de Informații și Securitate să-și facă bine datoria. S-au creat sute de conturi false pe internet, administrate de pe strada Columna, acolo unde se află sediul socialiștilor. Obiectivul lor este să creeze în spațiul public o masă critică, care să fie scoasă în stradă împotriva guvernării. Eu nu sunt nici pe departe un apărător al acestei guvernări, dar nici nu-mi doresc să revină hoții la guvernare.”, a punctat Vlad Bilețchi.

Bilețchi a precizat că printre cei implicați în organizarea acțiunilor de protest este Mark Tkaciuk.