(VIDEO) Vlad Bilețchi: „Dacă guvernarea nu va identifica de urgență profesioniști, riscăm să îi vedem din nou la putere pe socialiști și comuniști”

Ala Găină

Eșecurile consecutive ale guvernării generează nemulțumire tot mai mare în rândul populației și, din păcate, din această dezamăgire profită cei care au furat Republica Moldova până acum – socialiștii, comuniștii și cei de la Șor. Declarația aparține liderului unionist, Vlad Bilețchi, președinte al Asociației „UNIREA-ODIP” în cadrul unei intervenții live pe rețelele sociale. Potrivit acestuia, dacă reprezentanții guvernării nu vor identifica rapid o soluție și nu va înlocui persoanele care s-au compromis cu profesioniști, riscăm să-i vedem din nou la putere pe comuniști și socialiști.

„Eșecul și insuccesul guvernării PAS va însemna revenirea în forță la guvernare a socialiștilor, comuniștilor și celor de la Șor. Vinovăția politică va aparține PAS, însă consecințele vor fi suportate de noi toți. Dacă reprezentanții guvernării nu vor identifica rapid profesioniști și specialiști competenți, toamna sau primăvăra viitoare vor fi alungați de la guvernare. Socialiștii, comuniștii și Șor vor scoate toată republica în stradă, întrucât de gafele guvernării profită în primul rând dușmanii noștri ideologici și dușmanii Republicii Moldova – socialiștii, comuniștii și Șor. Aceștia au început deja să protesteze zilnic în capitală”, a declarat liderul unionist, Vlad Bilețchi.

Unionistul i-a îndemnat pe reprezentanții guvernării să uite de orgolii și fotolii, întrucât există foarte mulți profesioniști, inclusiv la alte partide, dornici să ajute la redresarea situației din Republica Moldova.

„Noi, unioniștii patrioți, avem un plan anticriză cu soluții pentru fiecare domeniu de activitate, dar nu putem să-l băgăm cu de-a sila. Dacă într-adevăr vreți să găsiți soluții, deschideți ușile și lăsați orgoliile și îngâmfarea”, a conchis Bilețchi.