Vlad Bilețchi: “Deputatul PAS, Vladimir Bolea, va fi în curând noul ministru al Agriculturii”

Ala Găină

Șefia Ministerului Agriculturii urmează a fi cedată de actualul ministru, Viorel Gherciu, asta pentru a preda locul lui Vladimir Bolea, care tânjește după această funcție. Declarația a fost făcută de liderul unionist, Vlad Bilețchi, în cadrul unui live pe rețelele sociale. Potrivit acestuia, subvențiile de la AIPA și alte ajutoare destinate agricultorilor reprezintă o mină de aur pentru Vladimir Bolea, cunoscut drept un românofob înflăcărat. 

Viorel Gherciu își va da demisia pentru a-i face loc actualului deputat PAS, Vladimir Bolea. Din păcate, acest Bolea nu va veni să schimbe într-adevăr lucrurile în agricultură, lui îi strălucesc ochii la subvențiile oferite de stat și de unde se poate fura”, a adăugat Bilețchi. 

Liderul unionist a denunțat totodata lipsa de acțiune și indiferența autorităților Republicii Moldova față de criza alimentara și energetică care bat la ușă. 

În SUA, președintele american, Joe Biden, a decretat stare de urgență din cauza crizei de energie electrică. La noi însă – indiferență totală. Ai noștri dorm de parcă nu s-ar întâmpla absolut nimic. Urmează criza sanitara, economică, de securitate, energetică etc, însă ai noștri dorm si ne spun că totul este bine. S-a împlinit exact un an de când partidul de la guvernare ne-a promis ca vom simți cum trăim mai bine. Voi simțiți cum trăim mai bine?!”, a precizat unionistul.