vlad biletchi aur alegeri 11 iulie

Vlad Bilețchi la Varnița: Autocarul AUR este blocat de trupele de ocupație din regiunea transnistreană

Redacția Liber TV

Suntem o forță patriotică și ne batem pentru moldoveni, pentru dreptatea și adevărul moldovenilor și de asta vrem să facem campanie electorală pe toți teritoriul Republicii Moldova. Moldova este un stat independent, unitar și indivizibil care nu recunoaște trupele de ocupație rusească și care nu face nicio diferență între cetățenii Republicii Moldova din dreapta sau din stânga Nistrului”, a subliniat Bilețchi, în timp ce aștepta un răspuns din partea vameșilor.

Echipa AUR a dat drumul la muzică patriotică și a fluturat tricolorul în tot acest timp și au strigat Trăiască România Mare!

Moldovenii din stânga Nistrului au dreptul să fie informați înainte să voteze la alegerile din 11 iulie. „În stânga Nistrului se gândește și se simte românește, sunt aceiași moldoveni ca și noi. Merită un trai decent, pensii și salarii europene, merită o justiție românească care să pună hoții la pușcărie”, a adăugat Bilețchi.

El a precizat că această graniță există doar din cauza lașității clasei politice de la Chișinău, care nu spune răspicat că în 1992, Federația Rusă a atacat Republica Moldova. „Orice recunoaștere a acestui hotar nedrept înseamnă că noi recunoaștem că eroii noștri au murit degeaba în războiul din 1992. Pe 19 și 22 iunie la Tighina s-a murit, tancurile Rusiei au trecut și au tras în Republica Moldova”, a mai spus președintele AUR Moldova.