vlad biletchi aur alegeri 11 iulie

Vlad Bilețchi: Ne vom bate cu politicieni corupți de la Chișinău pentru bunăstarea poporului

Redacția Liber TV

Bilețchi a subliniat că AUR nu este un simplu partid, ci o adevărată forță unionistă, care consideră că altă cale nu există pentru Republica Moldova, integrarea europeană fiind o utopie. Totodată, președintele AUR a precizat că interfețele Rusiei în politica de la Chișinău trebuie să înceteze.

AUR nu este un simplu partid, o simplă unitate juridică, nu este o simplă ștampilă pentru care oamenii se bat să ajungă la putere. Este o simțire, o durere pentru care ne batem și înțelegem că nu există nicio altă modalitate de a realiza scopurile noastre decât cea în care suntem într-o alianță, suntem toți cei care pledăm pentru cauza dreptății, pentru cauza românească, a bunăstării poporului român. Să avem și noi o țară demnă cu salarii, cu autostrăzi, cu pensii, cu infrastructură. Cu tot ce îi trebuiește unui popor ca să nu stăm cu mâna întins nici la unii, nici la alții ”, a declarat Bilețchi.

El mai spus că atâta timp cât la conducerea Republicii Moldova vom avea politicieni corupți care vor negocia cu marile puteri și vor lua milioane în interes propriu, vom trăim rău. Un astfel de exemplu este Igor Dodon, „unul dintre oamenii care ne-a furat și reprezintă interesele Federației Ruse și care încearcă să facă pe apărătorul statalității Republicii Moldova – Nu dăm țara străinilor! Îi recomand domnului Dodon să meargă la Putin și să îi spună același lucru, dacă va avea curajul”, a mai spus Vlad Bilețchi, cu mențiune că politicieni corupți de la Chișinău vor avea parte de o formațiune unionistă cu care vor trebui să se bată nu doar pe criterii de corupție, dar și pe criterii de identitate națională.