vlad biletchi aur alegeri 11 iulie maia sandu

Vlad Bilețchi: Vrem audiență la președintele Republicii Moldova, Maia Sandu

Redacția Liber TV

Potrivit acestuia, sunt mai multe teme ce trebuie abordate:

  • imixtiunea SIS în campanie electorală, filarea, interceptarea și urmărirea ilegală a concurenților electorali și încercarea de a ne exclude din cursa electorală.
  • incidentele fără precedent de la punctul de control între Varnița și Bender, abuzul separatiștilor împotriva drepturilor și libertăților a peste 300.000 de cetățeni ai Republicii Moldova din stânga Nistrului.
  • violarea dreptului la vot a cetățenilor din afara granițelor Republicii Moldova. Deschiderea a doar 150 de secții în loc de 191 și declarațiile sfidătoare a șefului CEC, Dorin Cimil – deciziile instanțelor de judecată nu sunt obligatorii ci au un caracter consultativ.

 

Dacă abuzurile la adresa AUR vor continua, nu putem numi această campanie electorală una onestă, democratică. În timpul campaniei electorale prezidențiale, Maia Sandu spunea că vrea să fie președintele tuturor, de această dată vreau să fie și președintele meu, să reprezinte interesele cetățenilor Republicii Moldova, care pot și vor să-și dea voturile pentru AUR, alianță care suspusă astăzi unor atacuri fără precedent”, a declarat Vlad Bilețchi.