“Vom face Chișinăul un oraș confortabil”. Promisiunile candidatului PAS în Chișinău, Lilian Carp

Adrian Sirbu

Partidul Acțiune și Solidaritate s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie. În cadrul evenimentului, care a avut loc în scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”, formațiunea a anunțat că a înaintat peste 700 de candidați la funcția de primar, circa 1200 de candidați la funcția de consilier raional și peste 9 mii de candidați la funcția de consilier local.

La eveniment au participat deputați din fracțiunea parlamentară PAS, conducerea Guvernului și a Parlamentului, precum și membri și simpatizanți ai PAS. În scuar au fost difuzate spoturi video în care președinta Maia Sandu, dar și alți funcționari prezintă proiecte, cum ar fi „Satul european” sau „Satul european expres”.

Îmi pasă de orașul în care trăim, aici este casa mea, familia mea. Eu vreau ca această casă în care trăim cu toții – Chișinău – să fie mai confortabilă, mai curată, mai sănătoasă, mai sigură, mai accesibilă, cu mai multe oportunități economice și cu mai multe locuri de muncă, sigure și bine plătite.

Așa vedem noi, cei din echipa PAS, Chișinăul confortabil și pentru aceasta vom lupta împreună și vom reuși – pentru că minciuna, corupția și lipsa de profesionalism va fi învinsă de normalitate!” a declarat Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de Primar General al municipiului Chișinău.

Conform tragerilor la sorți, Lilian Carp de la Partidul Acțiune și Solidaritate urmează să fie cu numărul 5 în buletinul de vot.