De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 20 de ore

Vremurile bune i-au adus libertatea! Marina Tauber, plasată în arest la domiciliu

Redacția Liber TV

Deputatul Partidului Şor, Marina Tauber, a fost eliberată din penitenciarul numărul 13 şi plasată în arest la domiciliu pentru 20 de zile.

Decizia a fost luată de magistraţii Curţii de Apel Chişinău, care au examinat recursul avocaţilor parlamentarului. Apărătorii au contestat o decizie a Oficiului Ciocana al Judecătoriei Chişinău, care prevedea ca deputatul să rămână în penitenciarul numărul 13 pentru 20 de zile.

Nu îmi vine să cred că am ieșit. Am emoții foarte mari. Nu îi doresc nimănui să știe cum am petrecut în penintenciar aceste 54 de zile”, a spus deputata.

Nu suntem de acord cu decizia. Doamnei Tauber i-a fost aplicat arest la domiciliu. Noi considerăm că vina dumneaei nu este dovedită, bănuiala rezonabilă nu este dovedită de către procurori. Data viitoare, la prelungirea arestului la domiciliu totuși vom solicita să fie eliberată de orice măsură preventivă. Aceasta deja este o victorie a avocaților în acest proces”, a declarat avocatul Aureliu Colenco.