De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024

Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul unei declarații pe care a postat-o pe rețeaua X.  În schimb, un al…

Actualizat acum 10 ore

Vremurile bune i-au adus libertatea! Marina Tauber, plasată în arest la domiciliu

Redacția Liber TV

Deputatul Partidului Şor, Marina Tauber, a fost eliberată din penitenciarul numărul 13 şi plasată în arest la domiciliu pentru 20 de zile.

Decizia a fost luată de magistraţii Curţii de Apel Chişinău, care au examinat recursul avocaţilor parlamentarului. Apărătorii au contestat o decizie a Oficiului Ciocana al Judecătoriei Chişinău, care prevedea ca deputatul să rămână în penitenciarul numărul 13 pentru 20 de zile.

Nu îmi vine să cred că am ieșit. Am emoții foarte mari. Nu îi doresc nimănui să știe cum am petrecut în penintenciar aceste 54 de zile”, a spus deputata.

Nu suntem de acord cu decizia. Doamnei Tauber i-a fost aplicat arest la domiciliu. Noi considerăm că vina dumneaei nu este dovedită, bănuiala rezonabilă nu este dovedită de către procurori. Data viitoare, la prelungirea arestului la domiciliu totuși vom solicita să fie eliberată de orice măsură preventivă. Aceasta deja este o victorie a avocaților în acest proces”, a declarat avocatul Aureliu Colenco.