(VIDEO) Lilian Carp: „Confortul în curțile și blocurile din Chișinău trebuie să fie o prioritate pentru Primărie”

Ala Găină

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la șefia capitalei, Lilian Carp, le promite cetățenilor că va aloca câte o sută de milioane de lei anual pentru reabilitarea curților. Declarația a fost făcută de către candidat într-o conferință de presă. Unul dintre cele mai importante angajamente ale sale și a echipei sale este Chișinăul să fie mai confortabil.

„Vom reabilita complet 200 de curți – cu locuri de joacă sigure pentru copii, cu mobilier nou, cu parcări amenajate, cu platforme subterane de gunoi – pentru că, multe curți arată ca adevărate gunoiși, devenind adevărate focare de infecție, mai ales pe timpul verii, din cauza deciziei proaste de a amplasa în spațiu deschis tomberoanele de gunoi.

De asemenea, vom schimba 400 de lifturi. Astfel, oamenii se vor bucura de confort și curățenie în curțile și blocurile lor. Pentru a susține dorința locuitorilor de a trăi confortabil, vom aloca 100 de milioane de lei anual asociațiilor de locatari în condominiu pentru reabilitarea blocurilor și curților. Vom repara căile de acces în curți și vom instala iluminat stradal de tip LED în tot orașul”,  a subliniat Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de Primar General al Municipiului Chișinău.