cipsuri

10 chestii super tari ce le poți face dintr-o cutie de cipsuri

Arteom Stratulat

Vază decorativă

vază

Cu puțin efort, cutia goală de cipsuri se poate transforma într-o vază decorativă. Tot ce trebuie să faceți este să decorați partea exterioară a cutiei cu materialele la îndemână.

Cutie de cadouri

cutie

Să împachetați cadoul într-un mod neordinar ește o adevărată artă. Cutia cilindrică va fi perfectă pentru împachetarea unor produse comestibile, precum biscuiți, dulciuri, cât și pentru obiecte mici și ușor pliabile.

 Container pentru păstrarea crupelor si pastelor

pasta

Cutia alungită de parcă ar fi creată pentru păstrarea pastelor ca spaghetti, nu pune piedici și de a păstra în cutie și alte obiecte. Tot de ce e nevoie este doar o astfel de cutie și imaginția personală.

 Dispensor pentru discuri de bumbac si sacoșe

dispensor

Făcând o mică gaură rotundă la baza cutiei se primește un dispensor comod pentru discurile de bumbac. Iar dacă se va face o gaură în capacul de plastic se primește un loc potrivit pentru păstrarea sacoșelor din polietilenă.

 Caleidoscop

ewdghjhnbvc

Dintr-o astfel de cutie, părinții pot meșteri o jucărie numai bună pentru copii. Pentru aceasta e nevoie de un ciocan și un cui pentru a face o gaură la fundul cutiei, hârtie holografică pe ambii pereți ai cutiei, pietricele strălucitoare, lipici, inspirație și un pic de timp.

 Cutiuțe pentru materiale handmade

 vefdv xdc

În astfel de cutii este foarte convenabil pentru a păstra panglici, fire groase de ață și alte materiale pentru handmade. Cu mici manipulări, fixăm totul în interior și savurăm după aceasta curățenia minunată de pe masa de lucru.

  Forme pentru lumânări

rtghn

Astfel de cutii sunt minunate pentru a turna în ele ceară topită de diferite culori și proporții pentru ca mai apoi să aveți lumânări de producție domestică.

  Mini-cuptor pentru prepararea crenvuștilor

fgbhnj

Nu este cel mai comod mod de a prepara crenvuștii pentru Hot-Dog, dar sigur este foarte interesant. Tot de ce aveți nevoie este doar energia solară, o astfel de cutie și crenvuști desigur. Putem spune că a venit timpul experimentelor.

  Casă de jucărie

3edfcsadfgh

Iată baza perfectă pentru un turn de jucărie, poate chiar și pentru un castel întreg. Cu un decor bun, va fi foarte greu de ghicit din ce a fost aceasta modelată. Copiii la sigur se vor bucura de o astfel de jucărie.

  Organiser pentru birotică

n bnmbv b

Organiser de pregătire rapidă pentru masa dumneavoastră de lucru în  care se pot pune pixuri, creioane, rigle și alte ele elemente birotice.