Golden Byte

20.000 USD pentru idee?! S-a dat start înscrierii la IT Campionatul Internațional Golden Byte 2017

Cristina Parpalov

Ce este „Golden Byte”?

O oportunitate unică de ași prezenta ideea și proiectul în fața reprezentanților companiilor de top din domeniul IT, posibilitatea de ași împărtăși experiența cu alți participanți din Moldova, Ucraina și din lume, și cel mai important – posibilitatea de se evalua obiectiv potențialul și proiectul. Participanții la IT campionat primesc oferte de angajare de la IT companii intenționale, iar  startup-urile participante – își pot găsi investitori, promovare și sprijin de la business angel-i.

Campionatul se petrece al 9-lea an în Kiev, Ucraina, în cadrul căruia anual participă mai mult de 10000 de persoane din Ucraina, Kazahstan, Republica Cehă, Belarus, Letonia, Lituania, Estonia și Moldova. 

Tema Campionatul  IT Internațional ”Golden Byte 2017 – ”INVENT. CREATE. CHANGE” (Inventează. Creează. Schimbă)

În Moldova au trecut preselecția echipe în cadrul nominalizărilor:

  • Startup Сhallenge (concurs de design software)
  • Networking Technologies (pentru administratorii de sistem)
  • Game Design (concurs de proiectare și dezvoltare a jocurilor)
  • Character Design (concurs de crearea personajelor)
  • Web Design (concursul web design)
  • Junior Competition (concurs pentru copii de 10-14 ani)

Campionatul  IT Internațional ”Golden Byte 2017” invită pe toți cei interesați de tehnologii informaționale să participe la campionat, să-și aplice ideile în practică și să demonstreze că sunt demne de succes pe arena mondială.

Pot participa: elevi, studenți și tineri absolvenți.

Parteneri generali al Campionatul  IT Internațional ”Golden Byte 2017” sunt liderii din domeniul IT: InterSystemsIntel, DellStearlingStudio. Parteneri în Moldova: Simpals, Joblist. Partener inovațional: Microsoft.

Informații despre condițiile și modalitățile de înscriere la IT Campionat poate fi găsită pe site-ul oficial www.goldenbyte.org.

Pentru mai multe informații contactați organizatorii: Chișinău (+373) 022 854680, Kiev (+380) 0445372260 sau email: [email protected][email protected].

Organizatorul IT CampionatuluiSTEP IT Academy – una dintre cele mai mari instituții de învățământ internaționale, specializată pe formare în domeniul IT, având 44 de filiale, prezentă în 16 țări ale lumii din Europa, Asia și America de SUD. Detalii: www.itstep.org,  Filiala STEP IT Academy Moldova activează din 2015.