sursa foto:ProTv

A ieșit la iveală o altă minciună a lui Igor Dodon. Află despre ce e vorba

Vasile Cojocari

La mai puțin de jumătate de lună după investirea scandaloasă în funcția de președinte a lui Igor Dodon, internauții au observat că o gheretă care adapostește agenți de pază a apărut în fața locuintei noului președinte. Înainte de investire, acesta a spus ferm că nu are nevoie de pază, însă, după ce și-a primit actelede președinte, totul este invers.

„Au venit ieri cineva aici, niște băieți și au spus că sunt pază și eu le-am zis că nu am nevoie. Mi-au zis ca sunt obligați prin lege. Eu nu sunt obligat să-i port din urma mea. Ei spun că sunt obligați să meargă din urma mea. Le-am zis, faceți ce vreți, dar nu vă apropiați prea aproape. Voi aveți lucrul vostru, eu am lucrul meu”.

Vecinii lui Dodon spun că nu s-a schimbat mare lucru de când fostul președinte al PSRM a devenit președinte, iar unii nici ăacar nu știu cine le este vecin.

Igor Dodon realizează că în rândul cetățenilor cărora acesta le compromite un viitor luminos în cadrul UE, pot fi și din cei care sar din tipare. Respectiv, a reușit să-și asigure siguranța prin paza acordată prin lege de stat.

Despre casa din strada Xenopol din sectorul Buiucani al capitalei, Ziarul de Gardă a scris anterior că ar avea 162 de mp și s-ar întinde pe o suprafață de aproape 600 mp.

Publicația scria că experții imobiliari estimează locuința la aproape 5 milioane de lei, în timp ce Dodon declara că a dat pe ea 2,3 milioane. Mai exact, acesta susține că a luat în 2013 un credit de 1 milion și jumătate de lei de la Victoriabank la o dobândă sub rata de piață, iar acum plătește ratele.

 
Sursa ProTV