A plecat de acasă și nu s-a mai întors! Poliția este în căutarea unei minore de 13 ani

Anastasia Pareniuc

Oamenii legii sunt în căutarea unei minore de 13 ani, din satul Maramonovca, raionul Drochia, care a plecat de acasă și până la moment nu a revenit. Mama fetei a comunicat poliției că, astăzi, în jurul orei 07:00, copila a fugit de la domiciliu într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au stabilit că ar fi luat de acasă 800 de lei, fără permisiune, ar fi urcat în microbuzul Maramonovca-Chișinău și a plecat spre capitală. Șoferul rutei a spus oamenilor legii că fata a coborât la Gara de Nord. Minora anterior a mai plecat de la domiciliu, însă părinții o găseau și la poliție nu apelau.

Semnalmente: înălțimea 1.60 m, corpolență medie, păr castaniu, ochi căprui. La momentul dispariției, copila era îmbrăcată cu o geacă neagră lungă, purta un fular cu culori combinate în carouri, pantaloni sport de culoare negră și adidaşi negri. Asupra ei avea o geantă și un portmoneu negru, dar și un telefon Samsung fără cartela SIM.

Persoanele care dispun de informaţii despre locul aflării copilei, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112, 060201226 sau 060201215.