Accident grav în România: un adolescent de 17 ani, care se afla la volan, a murit. Alte șapte persoane, rănite

Ala Găină

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat, marţi seară, de autorităţile din judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma unui accident rutier în care au fost implicate nouă persoane, printre care şase tineri. Unul dintre ei, în vârstă de 17 ani, a murit, notează Digi24

Inspectoratul Județean de Poliție a transmis că autoturismul la volanul căruia se afla băiatul decedat circula pe un drum de exploatare forestieră atunci când s-a răsturnat în afara părții carosabile, potrivit Gazeta de Bistrița.

Băiatul care se afla la volanul mașinii a profitat de lipsa părinților, care sunt șoferi de TIR, și a luat mașina familiei pentru o plimbare alături de șapte prieteni, conform timponline.ro. Adolescentul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina.

„Echipajele de intervenție intervenție au găsit la locul solicitării nouă persoane, dintre care opt au fost implicate în accidentul rutier soldat, din păcate, cu decesul unui tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani, găsit cu leziuni incompatibile cu viața. Celelalte persoane implicate în accidentul rutier au fost preluate de echipajele medicale, stabilizate și evacuate la UPU SMURD Bistrița”, au transmis autoritățile.

A noua persoană găsită la locul accidentului a fost persoana care a acordat primul ajutor victimelor, respectiv a solicitat intervenția echipajelor de specialitate, mai adaugă ISU Bistrița-Năsăud. ISU Bistrița-Năsăud a pus la dispoziție un microbuz pentru transportul de la UPU SMURD Bistrița la locul accidentului a personalului unității medicale: trei medici și doi asistenți medicali.