Accidentul de la Orhei: Încă o persoană a murit, tânăra de 23 de ani era studentă la medicină

Adrian Sirbu

Una dintre femeile rănite grav în accidentul de sâmbătă de la Orhei s-a stins din viață. Tânăra era pasageră în mașina de taxi al cărei șofer a murit pe loc.

Contactat de IPN, vicedirectorul Spitalului raional Orhei, Pavel Cristalov, a declarat că în urma accidentului de sâmbătă au fost internate 5 persoane, dintre care două femei – la terapie intensivă. Una dintre ele s-a stins astăzi. Cealaltă pacientă a fost transferată pe linia aviasan la Institutul de Medicină Urgentă.

Un bărbat care a avut de suferit în accident este internat în Secția traumatologie la Spitalul raional Orhei. Potrivit lui Pavel Cristalov, starea acestuia este grav medie. Alți doi bărbați au fost externați.

Purtătorul de cuvânt al IMU, Dorina Arsene, a precizat pentru IPN pacienta transferată de la Orhei se află în stare extrem de gravă, la terapie intensivă.

Trei automobile au fost implicate într-un accident care s-a produs sâmbătă pe traseul R-20, în preajma localității Sirota din raionul Orhei. Preliminar s-a stabilit că șoferul unei mașini de taxi ar fi ieșit pe contrasens. În urma leziunilor, el a murit pe loc.