f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Veterani razboi

Anul 2022, dedicat veteranilor din războiul moldo-rus de la Nistru

23-12-2021 14:44

Guvernul a aprobat pozitiv avizul proiectului de hotărâre prin care anul 2022 este declarat „Anul Recunoștinței veteranilor de război, participanți la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova”.

Inițiativa vine în contextul în care la 2 martie se vor împlini 30 de ani de la începutul războiului moldo-rus de pe Nistru.

Proiectul are scopul de a aduce omagiu și recunoștința statului față de meritele veteranilor de război, care au luptat pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova.

Totodată, Guvernul de la Chișinău urmează să aprobe un plan de acțiuni, care va prevede organizarea activităților social-culturale, educaționale, inclusiv întâlniri ale veteranilor de război cu elevii din instituțiile educaționale.