De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 12 ore

Atenție! COD GALBEN de instabilitate atmosferică

Ala Găină

Meteorologii au emis un nou cod galben, de această dată de instabilitate atmosferică. Așadar, pe parcursul zilei de astăzi, 8 octombrie curent, între orele 12-24, este emisă avertizare de intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s pe arii extinse”. Vor cădea ploi ușoare, mai anunță SHS.

Pentru ziua de luni, 09 octombrie, temperaturile maxime nu vor depăși +15°C ziua, iar noaptea se vor înregistra temperaturi scăzute între +1°C și +6°C.

La suprafața solului, crește pericolul pentru înghețuri cu intensitatea de până la -5°C, iar izolat în aer, temperaturile pot coborî până la -2°C. Vântul va sufla predominant din sectorul de vest, fiind slab la moderat, cu unele intensificări izolate. Acest aspect va contribui la un confort termic redus în această perioadă”, mai anunță meteorologii.