Bucurie fără margini pentru mai mulți copii din Orhei: micuții au primit daruri

Adrian Sirbu

În ajunul Anului Nou pe stil vechi, mulți micuți din Orhei au primit cadouri în cadrul proiectului „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor”. La repartizarea cadourilor au participat Tatiana Cociu și Cristina Cojocari. Cei mici au fost copleșiți de emoții.

Multe familii din municipiul Orhei au avut un motiv de bucurie. În ajunul Anului Nou pe stil vechi, Ilan Șor le-a dăruit un sac de cadouri. LEGO, păpuși, laptop-uri, mașini, proiector video și multe dulciuri, în cadrul proiectului “Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor” nicio dorință nu rămâne neîndeplinită.

Pentru mine este o bucurie imensă și o onoare să vă transmit cadourile pe care le-ați cerut. Echipa noastră se străduie să susțină generația în creștere, pentru că ea va construi viitorul țării noastre. De aceea, cu mare drag am venit la Dumneavoastră ca să vă dăruim zâmbete și să vă îndeplinim dorințele”, a spus Tatiana Cociu.

Nu pot să descriu prin cuvinte satisfacția pe care o trăiesc atunci când văd bucuria pe fețele acestor copii. Îi mulțumim liderului nostru Ilan Șor pentru acest proiect fabulos”, a remarcat Cristina Cojocari.

Acțiunile au fost desfășurate în cadrul proiectului „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor”. Acesta a fost inițiat cu scopul de a îndeplini dorințele copiilor din Moldova. Peste o mie de copii din țara noastră i-au expediat scrisori lui Ilan Șor cu rugămintea de a le realiza visele.

Ilan Șor a lansat acest proiect în ajunul Anului Nou, ca să-i susțină pe copiii din Republica Moldova.