Caz cutremurător la Drochia. Directoarea unui gimnaziu, găsită fără suflare în sala de sport a instituției

Ala Găină

Directoarea Gimnaziului „Dumitru Roman” din satul Drochia, raionul Drochia, Natalia Manea, s-ar fi sinucis la finele săptămânii trecute chiar în incinta instituției de învățământ.

Potrivit oamenilor legii, aceasta a fost depistată strangulată în sala de sport a instituției respective.

Potrivit ofițerului de presă Svetlana Talpă, în seara zilei de 18 mai curent, Poliția din Drochia a fost sesizată de către un angajat al instituției de învățământ despre faptul că, în jurul orei 19:40, în sala de sport a instituției respective a fost depistat cadavrul strangulat al unei femei de 38 de ani, angajată a gimnaziului.

Pe suprafața corpului neînsuflețit al femeii nu au fost depistate semne de moarte violentă. Corpul acesteia a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a mai declarat Svetlana Talpă.

Pe pagina de Facebook a gimnaziului „Dumitru Roman”, din Drochia, administrația instituției a lăsat un mesaj de adio pentru directoarea Natalia Manea:

„Vestea plecării sale pe neașteptate pe drumul veșniciei ne-a întristat și îndurerat pe toți. Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea care a încercat-o în ultima perioadă, iar acum, în acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. (…) Cu toții am cunoscut-o veselă, amabilă, indulgentă, profesionistă și bună pentru că nu e om față de care să fi rămasă indiferentă la cererea sau nevoia acestuia”.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.