iPhone 8

Ce schimbări radicale a suferit şi ce preţ va avea iPhone 8?

Cristina Parpalov

Schimbările majore cărora se va supune telefonul sunt un corp de sticlă și un ecran OLED de la margine la margine, de aproximativ 5.8 inch, care include un senzor integrat de identificare a amprentelor Touch ID și o cameră frontală. Noul iPhone poate fi vândut alături de iPhone-uri stadard modernizate de 4.7 și 5.5 inch.

Ar putea fi schimbată şi metoda de încărcare a bateriei telefonului, astfel modelul nou ar putea fi încărcat fără cablu.

De asemenea, este probabil să dispară şi butonul „Home”, ecranul OLED ocupând întreaga parte frontală, iar Touch ID-ul va fi instalat direct în aceasta. Posesorul dispozitivului va putea fi indentificat şi cu ajutorul examinării structurii irisului.

La fel ca şi iPhone 7, modelul următor este aşteptat să fie rezistent la apă.

Camera foto frontală iPhone 8 poate include capabilități de detectare 3D, permițându-i să găsească locația și adâncimea obiectelor din fața sa. Zvonurile sugerează că Apple explorează atât o cameră verticală din spate pentru imagini îmbunătățite, cât și o configurație cu două camere pentru aplicaţia FaceTime cu fața în față.

Telefonul din noua generaţie este mult mai costisitor decât acele precedente. Preţul acestuia va varia între $999 până la $1099, în dependenţă de capacitatea memoriei interne, potrivit zugo.md.