vlad biletchi aur alegeri 11 iulie

Claudiu Târziu: AUR reprezintă șansa Republicii Moldova să scape de comuniștii și mafioții are au spoliat-o în ultimele trei decenii

Redacția Liber TV

Claudiu Târziu a precizat că sondajul nu ia în considerare opțiunile alegătorilor din România și din diaspora, unde AUR este mai bine cunoscut. În acest caz, AUR s-ar fi bucurat de un scor de 10% în sondaje.

El a mai spus că după accederea în Parlamentul de la Chișinău, Alianța pentru Unirea Românilor va accepta să facă o coaliție doar cu PAS. 

În mod real, având în vedere întregul bazin electoral care îi cuprinde și pe alegătorii din România și diaspora, Alianța pentru Unirea Românilor a debutat în această campanie parlamentară anticipată având 6-7% în preferințele de vot ale celor care au deja o opțiune și tinzând către 10%. Campania este în derulare și AUR va produce și la Chișinău marea surpriză a alegerilor din 11 iulie, așa cum a produs-o la București. Este de reținut de asemenea că 66% dintre susținătorii AUR din Republica Moldova consideră că formațiunea politică ar trebui să formeze o coaliție parlamentară cu Partidul Acțiune și Solidaritate, ceea ce reprezintă o adevărată șansă pentru ca Republica Moldova să poată scăpa de comuniștii și mafioții care au spoliat-o în ultimele trei decenii.

AUR va fi în Parlament singurul partid unionist, autentic antimafie și anticomunist, situat pe coordonata națională și euroatlantică. Singura formațiune cu care este dispus să intre în coaliție este PAS. Pentru noi, ca și pentru tot mai mulți dintre alegători, este clar că AUR va deține votul de aur în Parlamentul celui de al doilea stat românesc”, a declarat senatorul Claudiu Târziu.