Spot publicitar pentru a îndemna oamenii să participe la offline-ul din Italia

Comunitatea „Adoptă un vot” organizează în perioada 17-19 martie un offline în Italia

Silvia Plop

Reprezentanții diasporei intenționează să discute despre organizarea alegerilor peste hotare, realizarea proiectelor sociale, economice, educaționale și de caritate în Republica Moldova, precum și despre alte aspecte specifice diasporei.

 "Ne propunem să ne întâlnim și să discutăm față în față despre realizările și provocările cu care ne confruntăm peste hotare și în țară. De asemenea, vrem să venim cu soluții comune și concrete pentru unele probleme identificate. Subiectele principale pe care le vom aborda țin de organizarea alegerilor peste hotare, realizarea proiectelor sociale, economice, educaționale și de caritate în Republica Moldova, dar și alte aspecte specifice diasporei.

 Invităm să participe persoanele interesate atât din diaspora, cât și pe cei de acasă.  Acesta este un eveniment autofinanțat, de aceea fiecare participant e responsabil de propria călătorie și cazare. Taxa de participare este de 50 de euro (include chiria sălii, două pauze de cafea și un prânz). Data limită de aplicare este 9 februarie 2017″, informează organizatorii diasporei.

Comunitatea Adoptă un Vot s-a născut în preajma alegerilor prezidențiale ca o necesitate de mobilizare a cetățenilor moldoveni de peste hotare la vot. Grupul a fost punctul de pornire pentru Dosarul Diasporei, dar și pentru alte proiecte sociale și de caritate. În prezent comunitatea numără aproape 98 de mii de membri.