Concert festiv în seara de Revelion, în Piața Marii Adunări Naționale

Ala Găină

Trecerea dintre ani va fi sărbătorită pe 31 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale printr-un concert festiv. Locuitorii și oaspeții capitalei sunt invitați de municipalitate la spectacolul muzical „Feerie de Revelion”, începând cu ora 20.00. Invitatul special din acest an este Carla’s Dreams, transmite IPN.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a declarat în cadrul ședinței serviciilor municipale că pe scenă vor evolua și SATOSHI, Dara, Frații Advahov, Zinaida Julea, Nelly Ciobanu, Brio Sonores, Constantin Moscovici, Cătălin Josan, Orchestra Fluieraș, Maria Iliuț și Crenguța de Iederă, Doina Sulac, Lenuța Gheorghiță, Cornelia Ștefăneț, Veta Ghimpu Munteanu și alții.

La cel mai imprtant concert din noaptea dintre anu vor evolua, de asemenea, cete de colindători, dar și orchestra de moși crăciuni.

Concertul va fi transmis în direct pe rețelele de socializare ale Primăriei, dar și pe Realitatea TV.

Primarul a adăugat că în două zile de la lansarea Târgului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, acesta a fost vizitat de peste 100 de mii de persoane. La târgul de Crăciun participă producători autohtoni, care comercializează de la produse culinare, până la diverse produse meșteșugărești. Totodată, începând cu săptămâna curentă, va fi organziat un concurs prin care toți vizitatorii târgului vor alege cea mai frumos amenajată căsuță.

Pe site-ul Primăriei Chișinău vizitatorii pot găsi agenda cu evenimentele organziate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.