Continuă filmările la filmul „Transit Times” în centrul capitalei. Ce artere sunt vizate

Adrian Sirbu

Activitățile planificate pe data de 5 aprilie, pentru filmarea secvențelor filmului „Transit Time”, nu vor afecta traseele de circulație din capitală. Acestea vor avea loc între orele 10.00 și 16.00, în scuarul Iurie Gagarin din sectorul Centru al capitalei.

Potrivit declarației prealabile depuse de organizatori la Primăria Chișinău, filmările se vor desfășura în scuarul Iurie Gagarin, fără afectarea zonei carosabile a bulevardului Iurie Gagarin. Primăria susține că APL Chișinău a dispus minimalizarea disconfortului pentru cetățeni în timpul desfășurări filmărilor pentru proiectul cinematografic. Astfel, producătorii peliculei cinematografice își vor planifica activitățile de filmare pe străzile principale doar în zilele de odihnă, conform unui grafic stabilit.

Având în vedere ca au fost solicitate și alte adrese din capitală pentru filmările secvențelor de film, prevăzute pentru o perioadă de două luni, Primăria solicită conducătorilor auto să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Filmul „Transit Time” este susținut de Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova. Partenerii în acest proiect sunt: Weydemann Brothers din Germania și Mobra Films din România. Compania producătoare din Republica Moldova este echipa YOUBESC.