De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 21 de ore

De astăzi, în municipiul Chișinău se încheie sezonul de încălzire

Ala Găină

Primăria Municipiului Chișinău informează că de astăzi, 1 aprilie, se declară închis sezonul termic 2023-2024, pentru toți consumatorii.

Preturile de sector, Direcția generală locativ-comunală și amenajare, gestionarii fondului locativ, agenții economici și alți consumatori de energie termică, urmează să asigure, la solicitarea consumatorilor, deconectarea obiectivelor de la sistemul de termoficare.

În același timp, șeful Direcției Generale Locativ-Comunală și Amenajare, Ion Burdiumov, a declarat că în contextul în care sunt prognozare temperaturi mai scăzute pentru următoarele zile gestionarii fondului locativ, a instituțiilor medicale și de învățământ pot solicita sistarea de la agentul termic sau reglarea în funcție de necesități.

Consumatorii din municipiul Chișinău vor fi asigurați în continuare cu apă caldă menajeră, livrată centralizat.