unire

De Dragobete Gara Feroviară s-a transformat în Gara îndrăgostiților

Beatrice Dornean

După ce a fost organizat un concurs pe o rețea de socializare, unde tinerii trebuiau să facă o declarație persoanei dragi, iar cele mai ingenioase și originale declarații au fost câștigătoare, cei 26 de câștigătorii au plecat într-o cursă tur-retur, clasa I. La fel toți doritorii de a călători la Iași au avut posibilitatea de a procura bilete la jumătate de preț.

Sloganul evenimentului este „Dragostea unește două maluri românești” și are drept scop promovarea sărbătorilor tradiționale și motivarea persoanelor de a călători cu trenul.

Tinerii au rămas impresionați de inițiativa CFM „O inițiativă foarte reușită și inspirată a Căii Ferate din Moldova. Sperăm să se mai organizeze asemenea concursuri și promoții, care cu siguranță vor atrage un număr mare de pasageri”, a spus unul dintre câștigătorii concursului.

Atât în incinta Gării Feroviare, cât și în trenul de pe cursa Chișinău- Iași au răsunat cele mai frumoase melodii de dragoste, iar călătorii au avut parte de surprize și de o atmosferă romantică: șampanie, dulciuri, petale de tradanfiri. De asemenea, a fost instalat și un fotopanou personalizat pentru sesiune foto.

Mai jos aveți câteva declarații: ”Pentru Tine aș ajunge pe Everest să mă audă mai bine îngerii ca să Ne binecuvânteze. Tu ai trezit în mine persoana care nu știe ce înseamnă durere, sărăcie sufletească sau invidie. ”

”Doar dragostea adevarata nu are hotar”

”Eram grăbită spre peron,te-am întilnit într-un vagon. Și am pornit cu trenul vieții, spre o dragoste a eternității. Și ne-am dorit o gară a noastră, o gară ce să-semne casa.” „Te iubesc ca sarea în bucate! Și -ți mulțumesc că faci parte din viața mea!”

unire

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

unire

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

unire

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

unire