la limita

Diana Farca a trecut Prutul pentru a-şi lansa primul său roman „La Limită”

Beatrice Dornean

La cei 27 de ani ai săi, Diana Farca, fire talentată, activă, inventivă şi care are foarte multe realizări la activ, şi-a lansat primul roman „La Limită”. Pasionată de scris şi pictură, autoarea a fost cea care s-a implicat activ și la elaborarea copertei cărţii. Despre cum a început a scrie acest roman Diana a menţionat că:

„Am avut o perioadă negativă, fix înainte de carte. O deziluzie în iubire m-a făcut să renunţ la tot şi să plec la tata în Suedia acolo unde am scris cartea. Cartea am scris-o dintr-o răsuflare timp de două luni. Pentru a-mi forma o părere autentică, am studiat albume fotografice din perioada comunistă.”

limita

I-a adunat pe toţi cititorii care au dorit să o cunoască şi le-a oferit clipe de neuitat, în cadrul multaşteptatei lansări. La eveniment au fost prezenţi jurnalista Tatiana Slivca, cea care a moderat evenimentul dar şi bloggeriţa Cristina Evtodii-Marcu.

Mi-a plăcut romanul pentru că este lipsit de acel exces de sirop şi este unul plin de filosofie. Ultimele pagini ale cărţii le-am citit pentru a fi la fel de proaspăt inspirată de carte, a menţionat bloggeriţa Cristina Evtodii-Marcu.

limita

La fel, în timpul lansării primului său roman, Diana ne-a destăinuit că a început să scrie un al doilea roman care este intitulat „Spitalul”, iar primele pagini le puteți găsi pe http://dianafarca.com/ .

Autoarea promite că va reveni la Chişinău şi cu alte lansări.

Am promis şi promit foarte rar lucruri şi nu s-a întâmplat să nu mă ţin de ele. Am promis nu că am să vin cu cel de-al doilea roman aici, dar am promis că am să vin cu fiecare carte, chit că e roman, ficţiune, non-ficţiune vin aici ca să o lansez, a mărturisit Diana pentru LIBERTV. 

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de autografe oferite de Diana Farca.

limita