De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 12 ore

polițiacapitale

Distracție pe muchii de cuțit la 16 ani

Igor Grițco

Oamenii legii au constatat că cei trei adolescenți au spart geamurile laterale la un automobil şi două microbuze de rută, de unde au sustras diverse bunuri materiale în valoare de aproximativ 3000 lei.

"Suspecţii au fost capturaţi în urma unor măsuri speciale demarate de către poliţişti, după ce au fost primite informaţii despre spargerea unir automobile cu scop de furt. La intervenţia poliţiştilor, tinerii au încercat să se ascundă şi au aruncat bunurile sustrase pe acoperişul unui garaj. Ei au fost escortaţi la Inspectorat pentru documentare şi stabilirea tuturor circumstanţelor comiterii furturilor din automobile", a menționat  Adrian Jovmis, ofițer de poliție IGP.

Dacă vor fi găsiți vinovați, adolescenții riscă să facă până la patru ani de pușcărie sau să achite o amendă de 20 de mii de lei.