foto: FACEBOOK.com/dodon.igor

Dodon e fidel cu cei care i-au sustinut minciunile in campania electorala

Vasile Cojocari

”Una din prioritățile mele în funcția de Președintele al Republicii Moldova va fi păstrarea valorilor creștin-ortodoxe, care reprezintă fundamentul spiritual al statalității și identității noastre”, a notat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook anexind si citeva poze.

Reamintim,pe data de 4 noiembrie,in timpul desfasurarii campaniei electorale ,,preasfin­ți­tul Mar­chel, Epi­sco­pul de Băl­ți și Fălești'' a organizat o conferinta de presa unde a si-a declarat deschis sprijinul in campanie pentu Igor Dodon,sustinind că acesta este creştin si patriot , iar Maia Sandu nu, deoarece este susţinută de comunitatea LGBT.
Tot acesta a afirmat . „Dacă o vota­ți pe Maia San­du, vă asu­ma­ți mul­tă osân­dă și mare păcat în fața lui Dum­ne­zeu. Dân­sa este pri­mul can­di­dat din isto­ria Mol­do­vei care este sus­ți­nu­tă public de acti­viș­tii homo­se­xu­a­li, de les­bie­ne, de bise­xu­a­li și de transe­xu­a­li. Să știți că nimic nu e sur­prin­ză­tor. Ea a decla­rat public că soci­e­ta­tea tre­bu­ie să tole­re­ze aces­te gru­pă­ri"citat de ZdG

Acestea au fost doar citeva minciuni pe care le-a stirnit biserca in plina campanie electorala.Falsurile date au servit drept argumente clare pro-dodon si anti Maia Sandu,in baza carora si-a facut alegerea o mare parte a cetatenlor din Republica Moldova.
Prin vizita pe care a intreprins-o Dodon la Balti n-a facut de cit sa reconfirme ca biserica le-a servit socialistilor drept un instrument de propaganda.

Respectiv Dodon a mers sa le multumeasca,,slujitorilor bisericii,, pentru ca l-au pus in fotoliul de presedinte