Corina

Emoţii şi dor la evenimentul de lansare a cărții „Bolnavă de dor” de Corina Bezdîga

Beatrice Dornean

Corina Bezdîga, stabilită de 7 ani la Braşov a revenit acasă, pentru a-şi lansa cartea „Bolnavă de dor”, o carte plină de emoţii, trăiri şi sentimente, unde tânăra scriitoare pune accent pe dragostea firească, nefiltrată.

corina

„Tremur atât de tare şi am atâtea emoţii încât îmi e şi greu să respir, nu tocmai să vorbesc. Am revăzut oameni în sală, la care nu mă aşteptam să vină şi să fie prezenţi. Vă mulţumesc din toată inima mea şi cartea asta o să vă vorbească mai mult singură, decât aș vorbi eu acuma. Orice aș spune e prea puțin în comparație cu tot ce-am scris aici, cu toate gândurile pe care le-am pus câțiva ani la rând. Vreau doar să o citiţi aşa cum este şi să o înţelegeţi aşa cum este, şi să nu căutaţi alte răspunsuri. Eu am scris foarte succint şi vreau ca şi continuarea unor poezii să vi le faceţi din propria imaginaţie, pentru că acolo este loc de mai mult” ne-a mărturisit Corina Bezdîga

Tânăra scriitoare ne-a povestit că a acordat atenţie chiar şi celor mai mici detalii  „Coperta are un concept, nu e făcută la nimereală, sunt buzele unei femei și chipul unui bărbat. Ideea este că sunt perfecți împreună”.

De la acest eveniment nu a lipsit nici prietena autoarei, Doina Sulac care a menţionat:

Cred că Corina a făcut un pas corect, păşind în această lume frumoasă, în lumea cărţii. Este tânăra care ştie să scrie despre tot ce e frumos, această frumuseţe pe care o are în interiorul său trăieşte şi speră să o dăruiască şi dvs. Multe cărți frumoase și realizări îţi doresc, multe colaborări să avem împreună şi să ştii că mereu poți să te bazezi pe mine și pe publicul de aici, din Basarabia.

corina

Şi pentru că, poezia este lacrima de foc a existenţei, Corina a fost cea care a citit câteva poezii, una din ele fiind dedicată tatălui ei, care a decedat. Acest moment i-a emoţionat pe toţi cei prezenţi în sală, iar lacrimile nu au întârziat să apară.

„Sunt fericită că am ajuns la această lansare, întrucât au fost momente în viaţă când am fost şi eu bolnavă de dorul persoanei iubite. Această carte este ca un balsam pentru sufletul oricărei femei, dar nu numai”, a declarat o tânără care a venit la lansarea cărţii.

Lansarea de carte s-a încheiat cu o sesiune de autografe oferite de Corina Bezdîga.

corina