Blagoevgrad

Fii voluntar în Bulgaria și câștigă o experiență de neuitat! Astăzi – ultima zi de înscriere!

Cristina Parpalov

„3E: EVS Eastern Express” Este proiectul care propune tinerilor din Moldova, Ucraina și Georgia oportunitatea să învețe politici europene  în domeniul muncii pentru tineret și să aplice apoi cunoștințele dobândite în țara lor, în educația formală și în rândul colegilor lor. Programul acestui proiect  se va desfășura la Blagoevgrad, Bulgaria, începând cu 1 Decembrie 2017.

Fiecare voluntar care va participa  va fi încurajat să își propună propriul proiect personal, o activitate care este benefică pentru grupul țintă. Dialogul, învățarea prin practică și implicarea directă în activități este principala metodologie utilizată pe tot parcursul acestui proiect. Ca rezultat, toti cei trei voluntari vor dezvolta o mai bună conștientizare a cetățeniei europene și a diferitelor competențe transversale, inclusiv, cum ar fi competențele digitale, spiritul de inițiativă și antreprenoriat, abilități sociale și de comunicare internațională, managementul și abilități de prezentare.

Voluntarii vor fi găzduiți în camere comune, cu un alt voluntar, de același sex, în apartament propriu cu baie, terasă și bucătărie, complet mobilat cu toate ustensilele de bucătărie necesare. Toate cheltuielile cu cazarea vor fi acoperite. Voluntarii vor fi implicați în activități de 30-35 de ore de lucru pe săptămână.

În fiecare lună, voluntarul va primi suma de 190 EUR pentru alimente și bani de buzunar, scrie diez.md

Dacă ești interesat trimite  CV-ul tău  la adresa electronică [email protected] și completează formularul! 

Astăzi este data limita de depunere a dosarului –  22 Octombrie 2017.